طرز تهیه کباب تابه ای

از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدار لازم اضافه می کنند. سپس در دیگ را محکم بسته و در دل آتش بزرگی که از قبل روشن شده و بعد از مدتی سوختن تبدیل به خاکستر و ذغال روشن شده است، قرار می دهند و دیگ را در خاکستر آتش دفن می کنند تا محتویات آن به خوبی پخته و آماده سرو شود. ترکیب جذاب گوشت به همراه صیفی جاتی چون گوجه و پیاز این غذا را نسبت به سایر غذاهای ایرانی جذاب تر کرده است.

کباب تابه ای خوشمزه

  

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حریری به رنگ آبان خريد موتور اسکوتر سارا موزیک | مرکز دانلود آهنگ های شاد و غمگین ایرانی Greta تاريخ ايران مدافعان اسلام دانشجوی دانشگاه امام صادق پرسپولیس newsblogweb Chadd